Saturday, April 20, 2013

Kerja baru. InsyaAllah. Amin.


Assalamualaikum...

Hi sume. 20 April 2013. Since dah pregnant about 4 months 2 weeks and 1 day, terlintas difikiran nak cari kije baru. Yela, nnt sape plak nk jaga baby nih. Kebanyakkan nursery hanya akan ambil baby utk dijaga pada hari bekerja saje, maksudnyer isnin hingga jumaat. Mcm mn plak ye dgn sabtu ahad? Sy skg ni dah la kije shift. Sabtu ahad confirm kije. Lain la Demox. Die mmg off sabtu ahad and public holiday. Hurm... Xkan sy nk suh die jaga plak kan? huk3... 

Baru2 ni boss ade iklan kan kije HR company sama, just dept je len. Katenyer gaji basic je. Technical elaun & KPI/PFP xde. Xpela la. Basic pon ok. Xkisah la. Janji kije tuh hari2 isnin hingga jumaat dah PH adelah cuti jugak. So, apply je la. Mn tau ade rezeki kan? Amin...

Hari smlm dpt panggilan interview. Interview nyer pada 24hb April ni. Iaitu hari saye OFF. Semua, doakan saya ye. Sy amat perlukan kije ini. Ya Allah, bantulah hambam ini. Murahkanlah rezekiku. Amin...

Demox, doakan sy ye. 



2 comments:

  1. InsyaAllah.. Wlau pun sekarang masih x de result lagi.. Sy ykin keajaiban akan berlaku.. Amin.. :-) syang kamu..

    ReplyDelete
  2. Amin... InsyaAllah. tQ sayangku~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...