Wednesday, January 20, 2016

2015 Throwback : CEMT Family Day @ Waterworld i-City


As Salam Kepada Semua pembaca, 
Anda semua sihat?

Hari ni saya nak throwback sket pasal family day CEMT, CEMT tuh nama unit saya dalam TM. 
Customer Experience Management & Transformation. Pergh.. nama gempak.. tak kisah la nama ape pun.. yg penting kerja yg dilakukan halal.. InsyaAllah.

Ok.. berbalik kepada tajuk, family day ni sebenarnyer dah lama dah lepas tahun lepas, 31st October 2015. 
Mula2nyer mcm nak tak nak je pergi.. tapi memandangkan selama lebih kurang 5 tahun kerja kat TM neh tak pernah pun join maner2 aktiviti family day yg diorang buat. Jadi kali nih join le.. lagi pun CEMT nih kire ramai yg dah kenal.. mcm pergi pun tak kekok la sgt. 

Neh la teaser Family day tuh.. Gempak ke? hehe..
Yg ni pulak jadualnyer.. baca la eh kalau nak..   :-p

Haa..tgk aturcara mcm gempak kan? hehe.. gempak la kalau follow semua.. tapi saye n famili tak join pun.. just join cabutan bertuah & makan je.. . Yg lain aktiviti sendiri.. hehe.. lagi best.. weehuu..
Nak cerita banyak pun tak de ape2 dah kot.. jadi kat sini sy just share la beberapa gambar yg ade kat HP saye.. Yg lain ade kat Hp MyLovelyWife. Lupe nak ambik.. hehehe..Jadi share yg maner ade dulu la eh.. Enjoy.. :-)


Neh masa Baru Sampai.. Trus kena Snap mcm artis.. kui3.. perasan..

Wefie..

wefie lagi..

wefie tangan pulak.. kui3..

Cik Nur Qaseh tak sabor nak turun kolam katenyer..

Peace Cara CIk Nur Qaseh..  :-)

Ajukkkk... 

Siap2 nak balik dah.. selepas kecut tangan..

Semoga berjumpa lagi..   :-)

Neh kolam paling best dan mencabar.. hehe.. suka main kat sini.. :-p

Sebenarnyer tempat ni menarik jgk..sesuai la nak rilex2.. tapi tak advanture sgt la.. hehe..
Kalau nak tahu lebih lanjut tempat ni boleh la tgk kat link nih..

http://www.malaysia-traveller.com/waterworld-i-city.html

Ok la ye.. Kite berjumpa lagi dilain masa..

Target 2016 neh nak aktifkan semula blog neh.. wee huu.. 


2 comments:

  1. best wooo mandi kolam.. nurQaseh main kul11 pagi sampai 3ptg... nonok katenyer....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...