Monday, January 9, 2017

Honda BR-V 2017


As Salam N Salam Sejahtera,

Mcm menarik je tajuk neh.. hehe.. ni la Kete baru Honda yang baru dilancarkan tuh.. tetibe mcm jatuh cinta pandang pertama pulak neh.. hadey.. tp tuh la.. nanti2 la kot.. ade banyak lagi komitment nak kena setelkan awal tahun neh.. Neh Honda ke 2 yg membuatkan saya jatuh cinta.. sblm neh jatuh cinta kat Honda 2 roda.. Gambar die ade kat bawah neh.. hehe.. tp tuh nanti2 la.. fikir2 better angkat Honda yg 4 roda dulu.. hehe...

Impian nak naik yg neh.. tp ni boleh simpan lagi impian neh.. hehe...


Mmg plannyer ade nak angkat kete beso sket.. senang nak jalan kemana2 satu famili boleh naik ramai sket.. sebelom ni nak angkat exora.. tapi tak berkesempaian lagi.. tetibe minggu lepas keluar pulak model baru BR-V neh.. pastuh tgk design die pun mcm comelll je.. mcm cantikkk je.. hehe..

Moga dimurahkan rezeki tahun ni.. amin.. maner tahu dapat cabutan bertuah BR-V ke.. hehe.. tak pe la.. layan je la dulu gambar2 nyer.. maner tahu ade rezeki nanti kan.. banyak bende lagi nak setel lagi untuk 2017 nih.. sabar2.. hehe..

Nak tgk detail pasal kete neh.. boleh la ke link Honda dibawah...
https://www.honda.com.my/model/overview/brv


"Ya Allah, Jika rezeki Masih Dilangit Turunkanlah, Jika Dibumi Keluarkanlah, Jika sukar Permudahkanlah, Jika Haram Sucikanlah, Jika Jauh Dekatkan lah.."

Amin...  :-)

Jom la layan beberapa keping gambar BR-V neh.. semua copy kat google je.. hehe..


Pandangan sisi
Macam Comeii je dari depan.. hehe..


Ok la.. daa.. jumpa lagi di lain topik.. hehe..

Assalamualaikum...  :-)




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...