Thursday, March 21, 2013

Selamat Pengantin Baru =)

Assalamualaikum...

Alhamdulillah. Hari ini genap usia perkahwinanku n my Demox 5 Bulan.
Alhamdulillah, Syukur sangat2... Bayi dalam kandunganku pon dah berumur 3 bulan . Doc menjangkakan bayiku akan lahir pada 20 Sept 2013 iaitu sebulan sebelum hari ulang tahun perkahwinan kami yang pertama. Wahhh, beshnyer dpt tarikh yang mcm tuh, tp sume kuasa Allah.
InsyaAllah, dgn izin Allah baby lahir 20 Sept pon Alhamdulillah. Rezeki.
yang penting, sihat walafiat. Amin...


Alhamdulillah juga adikku Mohd Khairul Syazwi bin Abdul Wahab telah selamat diijab kabulkan pada malam 16 Mac 2013 Sabtu baru2 nih. Dgn pilihan hatinye Nor Sheila binti Che Ani. Rakan sekelas katenyer. 1 jengka plak tuh. Senang nk berarak. Xsempat panas bontot, dah smpai ha. Alhamdulillah, even 2x lafaz, tp adikku cool je ha. Cayalah... Hehe..Syukur dapat berkumpul dgn adik beradik sume. Kecuali encik polis dikku Arife yang posting di Sarawak. Kije elok2 ye. Then, mlm pernikahan tuh, arife requested utk 3G ijab kabul khairul. Saya n abgngah lah yang call die sambil ber 3G... Happy betoi die dpt tgk abg die nikah... Nanti balik semenanjung tau. kite g meminang Imah plak ye. Amin...


Demoxku... Terima kasih tau balik utk memeriahkan majlis kero. Walaupun awak ade BEST TOUNAMENT via opismate awak, main BOWLING plak tuh, awak tetap nk bersama saya. terima kasih ye sayang. Nanti sy teman awak men bowling ye. (utk pengetahuan sume, Demox sy ni wakil pasukan bowling masa die belajar di UTHM - terkenal tau. Tp sy je xkenal die. kiki)...

Btw, Tahniah adik2 ku... Semoga berbahagia hingga ke Syurga :)
Mohd Khairul Syazwi bin Abdul Wahab
Nor Sheila binti Che Ani

Moh layan gambo2 yang sempat di snapkan...

After Ijab & Kabul

Malam pernikahan
Berarak ke rumah pengantin perempuan - We olls tema hijau u olls. Hehe


Diorang g honeymun kt Cameron Highland. Enjoy your holidays my bro.
Wish u happy always~

3 comments:

  1. Lorrr.. ape gambor saye kecik je.. kui4...

    ReplyDelete
  2. Lorrr.. ape gambor saye kecik je.. kui4...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...